Mister Bin u zagrljaju mlade glumice

Agencije
Mister Bin u zagrljaju mlade glumice

Popularni glumac Roan Etkinson zvanično je okončao svoj 24-godišnji brak sa šminkerkom sa Bi-Bi-Sija Sunetrom Sastri u novembru prošle godine.

Nekoliko nedjelja kasnije našao je novo ljubavno gnijezdo.

On je sa mladom glumicom Luiz Ford koja je trideset godina mlađa od njega kupio vikendicu u sjevernom Londonu koja košta 4,65 miliona funti.

U vrijeme kada se Mister Bin nezvanično razišao sa suprugom, 2014. godine, sa Sunetrom je izgradio kuću od 11 miliona funti u Oksfordširu. Međutim jedan od najduhovitijih glumaca svijeta, tada je već odlučio da se preseli u vikendicu, dok je njegova supruga ostala u glavnom gradu u vili od 21 milion funti.

Procjenjuje se da je komičar "težak" 70 miliona funti, a bogatstvo dijeli sa sinom Benom i kćerkom Lili. Dio tog novca ima i njegova bivša supruga koju je oženio 1990. godine.

Za sve one koji ne znaju glumac je lik Mister Bina koji mu je na neki način donio ovoliko bogatstvo osmislio tokom studija, elektronskog inženjerstva. Dok je studirao na Oksfordu 1975. godine, Roan Etkinson se istovremeno iz hobija bavio glumom. Nastupajući po raznim klubovima, on je dobio ideju da imitira "dijete u tijelu odraslog čovjeka", kome je kasnije dao ime Mister Bin. Po završetku studija, Etkinson je shvatio da bi kao Mister Bin zapravo mogao da zaradi više novca nego kao inženjer, pa je godinama tumačio lik tog veseljaka u seriji i na filmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana