Mislite da je važno ko koliko ima godina?

Agencije
Mislite da je važno ko koliko ima godina?

Kristi Tarlington (46) je najbolji primjer da vrijeme može da se pobjedi i da godine nisu jak protivnik. Bivšoj manekenki, koja je karijeru počela prije dvije i po decenije, i danas su otvorena vrata svjetske mode. Kako i ne bi pored ovakvog izgleda?

Fotografija Kristi Tarlington koja se pojavila na Instagram profilu magazina "Veniti Fer" na najbolji način ilustruje kako se to modna zvijezda devedesetih izborila sa prolaznošću.  

Lako možete da pomislite da je riječ o nekoj staroj fotografiji, ali Kristi danas zaista ovako izgleda.  

Dokazi njene ljepote mogu da se pronađu i na njenom Instagram profilu, bogatom njenim fotografijama.   

Kad se prvi put pojavila u svjetskoj modi, u kampanji "Kelvina Klajna" 1989. godine, svima je bilo jasno da će postići velike uspjehe.  

I tako se desilo, revije vrhunskih dizajnera, najpoznatiji modni časopisi i titula supermodela ispunili su njenu karijeru.  

Uz Sindi Kroford, Lindu Evađelistu i Naomi Kembel spada u najljepše modele u istoriji mode. Kad je pokorila modno polje, okrenula se pisanju kolumni i humanitarnom radu.  

Modi se i danas povremeno vrati, 2014. se poslije 28 godina pojavila na naslovnoj strani britanskog "Voga", iste godine gledali smo je u kampanji "Klevina Klajna".  

U braku je sa piscem i glumcem Edvardom Brnsom sa kojim ima dvoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana