Mišel napušta Baraka Obamu

Glas Srpske
Mišel napušta Baraka Obamu

Američki tabloid "Globe" objavio je dramatičnu vijest o raspadu predsjedničke porodice. Američka prva dama Mišel Obama navodno želi da napusti supruga, predsjednika Baraka Obamu te je već počela da pakuje svoje i stvari svojih kćeri. Mišel je navodno kazala Baraku da joj je "dosta svega" i da želi napustiti Bijelu kuću.

Prema pisanju američkih tabloida, bračni problemi Obaminih započeli su ranije, kada su se Barak i Mišel navodno posvađali oko toga hoće li ili neće imati još jedno dijete.

- Mišel je svom suprugu slomila srce kad je odbila da rodi još jedno dijete - naveo je neimenovani izvor, navodno blizak predsjedničkoj porodici. Koliko u natpisima američkih tabloida ima istine, tek će se vidjeti. Bijela kuća se o ovom pitanju još nije službeno oglasila.

Još početkom prošle godine američki tabloidi su pokrenuli spekulacije da je brak prvog para Amerike u krizi i to zbog medijske superzvijezde Opre Vinfri.

Naime, poslije izbora, tokom kojih je jedna od najmoćnijih žena Amerike Opra Vinfri dosta doprinijela da Barak Obama bude izabran, priklonivši se njegovoj strani, stvari su se promijenile. Mišel Obama željela je da potpuno izbaci voditeljku iz priče, jer je smatrala da ona i njen suprug provode previše vremena zajedno.

Navodno, Mišel je tada suprugu postavila ultimatum, međutim, Obama je to ignorisao, a kada je nedavno pozvao Opru na svoju privatnu rođendansku zabavu, Mišel se naljutila. Kako pišu tabloidi, da bi vratila suprugu, otišla je u luksuzno špansko odmaralište Marbelja, gdje je potrošila čitavo bogatstvo na sam smještaj i skupocjeni nakit. Račun za ekstravagantno ljetovanje prve dame Amerike iznosio je oko 500.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana