Mišel Fajfer: Kao mlada sam bila mnogo naivna

Agencije
Mišel Fajfer: Kao mlada sam bila mnogo naivna

Slavna Mišel Fajfer je došla u Holivud sa dvadeset godina, a njom je tada manipulisao jedan bračni par koji je htio da kontroliše sve aspekte njenog života.

Naime, Mišel je u intervjuu rekla kako je bila žrtva vjerovanja da se može živjeti samo od sunčeve svijetlosti, odnosno bez hrane i vode.

"Kada sam došla u Holivud bila sam veoma mlada, i na nesreću pala sam u ruke jednom paru koji je htio u potpunosti da kontroliše moj život, čak su me i stavili na strogu dijetu koju vjerujem da niko ne može da izdrži" rekla je Mišel.

Glumica je objasnila da je par vjerovao da sve potrebne supstance za život možemo dobiti iz sunčeve svijetlosti, odnosno da nam za život nisu potrebni ni hrana ni piće već samo sunčeva svijetlost. Mišel je na sreću uspjela da se izvuče i to upravo uz pomoć filma.

"U to vrijeme sam sa Piterom Hortonom, snimala film 'Moonies', koji se bavio kultovima. Nije bilo lako jer su oni kontrolisali sve što ja radim. Nismo živjeli zajedno, ali sam svoje slobodno vrijeme provodila sa njima. Bila sam veoma mlada i onu su me usmjeravali kako treba da živim život", rekla je Mišel.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana