Miša Barton zaboravila tekst od sedam rečenica

Glas Srpske
Miša Barton zaboravila tekst od sedam rečenica

Glumica Miša Barton ovih je dana odigrala gostujuću ulogu prostitutke u seriji američke NBC televizije "Zakon i red: Odjeljenje za žrtve", a na setu se baš ničim nije proslavila, prenose američki mediji.

Prema njihovim riječima mlada glumica nije bila sposobna da zapamti tekst od sedam rečenica, snimanje scena u kojima glumi ponavljano je po nekoliko puta. Takvim ponašanjem Bartonova je izvrsno uigranoj ekipi serije podigla pritisak "do neba".
- Imala je samo sedam rečenica. Sedam! Svaki put kad bi se zbunila, zaboravila bi cijeli tekst, a detektivka iz serije Mariska bi je morala upozoravati da je njen red da nešto kaže. Krajnje iritantno i naporno - otkrio je anonimni izvor sa snimanja.

Razlog Mišine dekoncentrisanosti lako bi mogao ležati u stilu života mlade glumice. Nakon zapažene uloge u seriji "O. C." odala se čarima Holivuda i uskoro završila bez novih uloga, puna celulita, ispijena, sama i sklona narkoticima. Nedavno je završila na rehabilitaciji nakon što je sama nazvala policajce da je odvedu u jednu od holivudskih klinika za poznate i slavne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana