Mis BiH otputovala u London

Glas Srpske
Mis BiH otputovala u London

Snežana Kuzmanović iz Laktaša, mis BiH 2011. godine, otputovala je juče sa sarajevskog aerodroma u London, gdje će 6. novembra biti održano takmičenje za najljepšu djevojku svijeta.

Naša mis nije krila uzbuđenje zbog puta u London, kao i razloga zbog kojeg ide - finalna noć izbora mis svijeta.

- Radujem se odlasku u London. Imam malo tremu, ali to je ona pozitivna trema. Jedva čekam da upoznam i ostale djevojke, kao i to finalno veče, kada ću dati sve od sebe da na najbolji način predstavim BiH - kazala je Kuzmanovićeva.

Našu mis u London su ispratili otac, majka i brat, te predstavnici Direkcije za mis BiH za mis svijeta.

Snežana Kuzmanović će na svjetskom izboru ljepote nositi haljinu modne kuće "Karmen Lajn", koju je odabrala i kreirala Plamenka Stojić.

- Na svjetskom izboru ljepote pokušaću da predstavim BiH najbolje što budem mogla, počevši od tradicionalnog plesa, predstavljanja mene i moje zemlje, pa talent šoua - rekla je Snežana.

Snežana Kuzmanović iz Laktaša, koja je u julu ove godine proglašena najljepšom bh. djevojkom, cijelo ljeto je provela uglavnom radno, pripremajući se za svjetski izbor za mis.

Aktuelna mis BiH kaže da svojom druželjubivošću i prirodnošću namjerava da "na koljena" baci žiri izbora za najljepšu djevojku svijeta, te da je spremna za predstojeće takmičenje, iako ima mnogo treme, ali i mnogo uzbuđenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana