Mis Amerike Olivija Kulpo je najljepša žena univerzuma FOTO

Agencije
Mis Amerike Olivija Kulpo je najljepša žena univerzuma FOTO

Las Vegas - Olivija Kulpo, 20-godišnja studentkinja iz Bostona sinoć je izabrana za mis univerzuma na velikom finalu održanom u luksuznom rizortu “Planet Holivud” u Las Vegasu, prenose agencije.

U konkurenciji 88 ljepotica iz svih zemalja svijeta, titulu najlepše ponijela je Olivija Kulpo i tako Americi vratila krunu mis univerzum poslije više od decenije pauze.

Kako tradicija na ovim takmičenjima i nalaže Olivija je bila i više nego iznenađena kada je shvatila da je žiri izabrao uprao nju da narednih godinu dana nosi lentu najljepše žene univerzuma pa je i zaplakala.

Simpatična Amerikanka, koja je sebe u predstavljanju opisala kao štreberku koja je opsjednuta sviranjem violončela, imala je i manji peh na sceni kada se saplela o svoju svečanu haljinu, ali joj sudije to nisu zamjerile.

Dan pred veliko finale, žiri je već sastavio spisak 16 najljepših djevojaka, a velike šanse kladionice su davale predstavnicama Južne Afrike i Ekvadora, ali se one nisu našle ni među prve tri.

Za prvu pratilju izabrana je mis Filipina Dženin Tugonon, dok je druga pratilja mis Venecuele Irene Sofija Eser Kintero.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana