Miroslav Ilić: Baš me briga za DNK analizu

Blic
Miroslav Ilić: Baš me briga za DNK analizu

U njihovo blato ne želim da ulazim. Ne tiče me se šta će raditi, i ako su rekli da će tražiti DNK analizu, uopšte me ne interesuje, neka rade. Verujte, imam mnogo preča posla", kaže iskreno pjevač za "Blic".

Mirjana Antonović, bivša emotivna partnerka Miroslava Ilića, koju je pjevač upoznao prije više od 30 godina tokom turneje po Americi, danima pokušava da stupi u kontakt sa njim kako bi ga upoznala sa vanbračnim sinom Devinom. On, međutim, ima svoje viđenje stvari.

- Ne može da me nađe? Evo, ti si me zvala i svaki put me dobiješ na telefon. Sada ću da odem u kupovinu, trebaju mi brijač i kreme. Kako neko ko me traži ne može da me dobije ili sretne na ulici? - pitao nas je pjevač, koji se „Blicu" odmah javio.

- Nemam veze sa njima. Svoju slobodu ne želim da ograničavam i nikome drugom ne želim da uskraćujem slobodu. Ne bih uopšte želeo da komentarišem njihove navode, bavim se drugim stvarima. Čitam, odmaram se, ja sam plemeniti seljak - dodaje Ilić.

Devin i Mirjana su najavili, međutim, da će sudskim putem i DNK analizom tražiti riješavanje zategnute situacije, a Miroslav kaže:

- Mogu da traže šta god žele, novine nisu put kojim treba da se ide. Ovo nije Holivud, aman. Ne bojim se i baš me briga za DNK analizu. Sve sam vam rekao - izričit je čuveni pjevač.

Podsjetimo, Devin i Mirjana su u Srbiju stigli prije 10 dana. Devin je izjavio da žarko želi da upozna oca, ali je Miroslav izričit da to ne želi.

- Ponoviću, ne želim uopšte da budem uvučen u te priče i ne interesuju me. Imam porodicu i pokušavam da živim normalan život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana