Mirjana: Vjerujem u snagu pjesme

M. P.
Mirjana: Vjerujem u snagu pjesme

Vjerujem u ovu pjesmu, u njenu snagu, emociju i kvalitet i ništa mi više nije važno osim da ona dođe do što većeg broja slušalaca.

Rekla je ovo za "Glas Srpske" talentovana muzičarka iz Banjaluke Mirjana Kalabić, koja će ove godine učestvovati na festivalu "Sunčane skale", koji će i ove godine biti održan u Herceg Novom od 29. do 30. juna.

Baladu "Ne krivi me", kojom će se predstaviti Mirjana u okviru takmičarske "Večeri novih zvijezda", napisao je kompozitor Mladen Matović.

- Imajući u vidu da na festivalski konkurs pristigne i po nekoliko stotina kompozicija, velika je stvar uopšte ući u uži izbor selekcione komisije i u takvoj konkurenciji predstaviti svoj grad i Republiku Srpsku - naglasila je Mirjana, koja je već jednom učestvovala na ovom festivalu.

Zahvalna je, kako kaže, Matoviću što joj je po drugi put ukazao povjerenje.

- Daću sve od sebe da na najbolji mogući način iznesem ovu predivnu pjesmu, a uzbuđenje i ponos su dvije riječi kojima bih najlakše opisala emocije sa kojima putujem na festival - dodala je Mirjana.

Ova ljubavna pjesma uskomešala je u lijepoj Banjalučanki one najtananije niti, pa iz tih razloga, kako kaže, nije mogla otpjevati drugačije nego iz duše.

Na radost svih onih koji su Mirjanin rad pratili svih ovih godina, postoje nagovještaji da bi se nakon učešća na festivalu mogle intenzivirati aktivnosti na njenom maksi singlu.

- Moguće je da ću početi rad i na prvom albumu, ali ne bih prejudicirala. Sad sam maksimalno fokusirana na učešće na "Sunčanim skalama" - rekla je Mirjana.

Pjesma se već nalazi na zvaničnoj internet stranici festivala, a u toku je "Fejsbuk" glasanje publike, čiji će glasovi predstavljati jednog ravnopravnog člana žirija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana