Mirjana srećna što će Željku roditi sina

Glas Srpske
Mirjana srećna što će Željku roditi sina

Iako se o njenoj trudnoći sa Željkom Rutovićem mnogo pisalo, manekenka i bivša mis Srbije Mirjana Božović je tek sada progovorila o svojoj ljubavi s biznismenom i prinovi koja stiže u martu mjesecu. Naime, Mira je otkrila da je sa Rutovićem u vezi godinu dana.

- Oboje smo veoma uzbuđeni i ne možemo da dočekamo dan kada ću se poroditi i kada ćemo ugledati našeg sina. Planiram da imamo još dece, tako da nisam bila opterećena polom - rekla je manekenka čiji partner već ima petoro dece i ovo će mu biti šesto, a s njegove dvije kćerke se već lijepo slaže.

- Apolonija i Kristina su me sjajno prihvatile od prvog dana. Doživljavaju me kao prijatelja. Uvek sam tu za njih, šta god im je potrebno i one to znaju. Pribojavala sam se da me neće prihvatiti, ali je sve ispalo suprotno. Obe su divne devojke - priča manekenka, ali i još otkriva da će se poslije porođaja pozabaviti i vjenčanjem.

- Svaka žena želi da ozvaniči vezu i da u crkvi izgovori sudbonosno "da". Željko i ja smo pričali o tome, ali smo sada fokusirani na porođaj. Posle toga ćemo se pozabaviti venčanjem - kaže Mirjana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana