Mirjana Božović šeta trudnički stomačić

Glas Srpske
Mirjana Božović šeta trudnički stomačić

Nekadašnjoj misici i učesnici serijala "Farma" Mirjani Božović život je očigledno postao med i mlijeko, jer od kada je zatrudnjela sa Željkom Rutovićem, biznismenom i jednim od rijetkih preživjelih iz dokumentarca "Vidimo se u čitulji", lijepa Mira uživa, kafeniše i vozi skupi "jaguar iks tajp".

Misica je nedavno uslikana ispred poznatog beogradskog restorana, poslije druženja sa prijateljima, a kada se  rastala sa njima, Božovićeva je sjela u skupocjeni automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu. Tom prilikom, bivša učesnica rijalitija "Farma" otkrila je i svoj trudnički stomačić, ali ne i svog dečka. Naime, iako su Mira i Željko tog dana zajedno došli u poznati restoran sa nekoliko prijatelja, misica je, poslije druženja iz lokala, za koji se spekuliše da je u vlasništvu njenog znatno starijeg dečka i oca njenog budućeg djeteta, ipak izašla sama.

Mirjana se za svog partnera, koji već ima petoro djece, još uvijek nije udala, iako su pojedini mediji najavili da će se i to dogoditi, a takođe se pisalo da je Rutović, osim po "ulozi" u "Čitulji", poznat i kao aktuelni vlasnik kockarnice, hotela i lanca restorana brze hrane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana