Miranda vratila nakit vrijedan 8.1 miliona $

Agencije
Miranda vratila nakit vrijedan 8.1 miliona $

Australijska manekenka Miranda Ker predala je američkom ministarstvu pravosuđa nakit vrijedan 8,1 miliona dolara koji je dobila od malezijskog bogataša dok su bili u vezi.

Nakit među kojim je i 11,72-karatni dijamant u obliku srca navodno je kupio Džo Lou novcem otuđenim iz malezijskog državnog fonda.

Miranda je bila u vezi sa njim godinu, a ove godine u maju udala se za bogatog osnivača "Snapchata" Evana Špigela. Ranije ovog mjeseca glumac Leonardo Dikaprio predao je ministarstvu pravosuđa umjetnička djela koja mu je takođe poklonio Lou.

SAD planira da podigne tužbu za prevaru i pranje novca protiv tog malezijskog preduzetnika za kojeg se smatra da je u centru korupcionaškog skandala u vezi sa državnim fondom 1MDB.

Planiraju i odvojenu tužbu u cilju zapljene imovine vrijedne više od milijardu dolara navodno kupljene novcem iz tog fonda.

Manekenka je bila u braku i sa holivudskim glumcem Orlandom Blumom sa kojim ima šestogodišnjeg sina Flina. Kada se udala za Špigela odlučila se za za vrlu intimnu svečanost sa 50 zvanica, a svi su komentarisali da je izgledala čarobno u romantičnoj vjenčanici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana