Miranda iz "Seksa i grada" svojoj supruzi na poseban način čestitala 10 godina braka

Avaz
Foto: Instagram

Svoj privatni život uspješno drži podalje od javnosti

Glumica Sintija Nikson koja se proslavila ulogom crvenokose advokatice Mirande Hobs seriji "Seks i grad", ovih dana obilježava desetu godišnjicu braka sa svojom životnom partnericom Kristinom Marinoni .

 Glumica koja se pojavila u nastavku SATC, seriji "I tek tako...", svoj privatni život uspješno drži podalje od javnosti, pa se rijetko može vidjeti u društvu Kristine s kojom je proslavila 10 godina braka.

Na Instagramu je objavila fotografiju s vjenčanja na kojoj je Miranda nosila elegantnu haljinu u svijetlozelenoj nijansi s potpisom Karoline Herere (Caroline Herrera), dok se njena partnerica modno uskladila u tamnom odijelu sa svijetlozelenim detaljima.

- Deset godina, 27. maja 2012., napisala je glumica pored objave, a vrlo brzo fanovi su se pridružili brojnim čestitkama.

"Sretna godišnjica prelijepom paru", "Najljepše vjenčanje", neki su od komentara.

Sintija i Kristina su u braku od 2012. godine i imaju sina Meksa . Inače, Kristina je aktivistica koja se bori za prava LGBTQ zajednice. Iz prijašnje veze s profesorom engleskog Denijem Mozesom, ima kćerku Samantu i sina Čarlsa .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana