Mira Škorić opisala svoju borbu sa opakom bolešću

GS
Mira Škorić opisala svoju borbu sa opakom bolešću

Pjevačica Mira Škorić godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, a o svojoj borbi je uvijek otvoreno govorila kako bi pomogla i drugima koji se nalaze u situaciji u kojoj je i ona bila.

Ona se borila sa opakom bolešću, a iz borbe je izašla kao pobjednik. Miri je bio dijagnostikovan karcinom štitne žlijezde.

– Čitav život radim na tome da izgradim imunitet, moram tako zbog situacije i naravno da to nije lako. Ja se 15 godina borim s karcinomom, prije toga nikada nisam vodila računa o zdravlju, nekako sam bila nemarna i sasvim slučajno sam saznala da sam bolesna – ispričala je Mira Škorić i nastavila.

– Osjećala sam umor, pa sam spontano otišla na neke preglede, a kasnije me je sačekala dijagnoza za koju nisam ni mogla da pomislim da će mi se desiti. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlijezda. Onda čujete sa čime se suočavate, kad mi je doktor rekao da imam kancer, prvo sam odbijala da u to povjerujem – iskrena je bila Škorićeva.

“Uvijek idem na preglede”

Pjevačica kaže da je u svakom trenutku imala ogromnu podršku dragih ljudi, a kolege su je non-stop zvale i pitale u kojem smjeru se situacija mijenja.

– Porodica i prijatelji su mi davali vjetar u leđa za sve. Stalno su me hrabrili, svi su zvali da pitaju kako sam. Iako sam sada dobro, uvijek idem na preglede i uzimam terapiju preventivno – zaključila je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana