Mina kod sudije!

Alo
Mina kod sudije!

Beograd - Istraga protiv manekenke Mine Milenković (21) juče je i zvanično pokrenuta u Prvom osnovnom sudu.

Ova Kruševljanka za mjesec dana naći će se pred istražnim sudijom, jer je, ogorčena zbog raskida sa dečkom, izmislila da je oteta i silovana, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Manekenku tada čeka ponovni susret sa taksistom Dušanom P. u čijem je stanu provela 39 časova, koliko je trajao njen navodni nestanak, a koga će sudija saslušati u svojstvu oštećenog!

- Tužilaštvo je zatražilo da se u okviru predloga za preduzimanje istražnih radnji sasluša i taksista koga je osumnjičena zaustavila posle svađe s dečkom i tražila da je odvede svojoj kući. On je, kako je utvrđeno, tek kasnije saznao da je prijavljen njen nestanak. Posle njihovog saslušanja predmet će biti prosleđen tužilaštvu - kaže za „Alo!” izvor iz Palate pravde.

Kako je „Alo!” ekskluzivno objavio, manekenki će tužilaštvo predložiti nagodbu u vidu kaznene mere od 360 časova društveno korisnog rada koju bi trebalo da odradi u nekoj od gradskih ustanova ili komunalnih preduzeća.

Ona se, podsjetimo, sumnjiči za krivično djelo lažno prijavljivanje za koje je zaprijećena kazna, od novčane (od 10.000 - 1.000.000 dinara) do jedne godine zatvora.

Ukoliko ne prihvati prijedlog tužilaštva, protiv nje će biti podnesen optužni prijedlog i čeka je suđenje!

Prema zakonu, osobe kojima je izrečena mjera društveno korisnog rada, kaznu bi trebalo da odrade u komunalnim preduzećima poput „Zelenila”, „Vodovoda i kanalizacije” ili „Čistoće”, socijalnim ustanovama, domovima za stare...

Milenkovićeva je, podsjetimo, 21. juna s drugaricom došla na splav „River”, čiji je suvlasnik bivši manekenkin dečko Aleksandar Ć. (32).

Ubrzo je ljutito napustila splav i poslije niza manjih incidenata u blizini Starog sajmišta zaustavila taksi i na pitanje taksiste: „Kuda”, odgovorila: „Kod tebe!”.

Kod njega je provela nepuna dva dana, dok su je tražili prijatelji, porodica i policija.

Bosu, raščupanu i sa modricama na licu u susjednoj ulici susrela je slučajna prolaznica koja je pozvala policiju i po Mininoj molbi njenog bivšeg.

Manekenka je ispričala da je oteta, dva dana silovana i prebijana.

Ginekološki pregled, međutim, ubrzo je pokazao da nije silovana, a njenu priču da je bila i drogirana, te da se ni ne sjeća šta su joj sve radili, pobile su toksikološke analize.

U vezi sa fudbalerom

Milenkovićeva je nedavno ponovo zaintrigirala javnost navodnom ljubavnom vezom sa reprezentativcem Lolom Smiljanićem.

Fudbaler i manekenka su očigledno već neko vrijeme u vezi, jer se putem društvenih mreža dopisuju na način kako to rade samo zaljubljeni, što su pokazali i zajedničkom fotografijom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana