Milioni za zadnjicu, noge i prste svjetskih zvijezda

Agencije
Milioni za zadnjicu, noge i prste svjetskih zvijezda

Svjetske zvijezde polisama obezbjeđuju lice, glas, osmijeh, jezik, zube, a u strahu da bi njegovi neprijatelji mogli da naude njegovom srednjem prstu lijeve ruke i tako mu unište karijeru, gitarista legendarne rok grupe "Rolingstonsi" Kit Ričards ga je osigurao na 1,6 miliona dolara.

Iako vlada uvjerenje da svjetske zvezde najviše ulažu u uljepšavanje pomoću plastične hirurgije, oni odvajaju astronomske sume za osiguranje dijelova tijela. Svoj novac najčešće ostavljaju kod poznatog britanskog osiguravajućeg društva "Lojd". Najveću buru u javnosti izazvala je pjevačica Maraja Keri 2006. kada je riješila da svoje noge osigura na milijardu dolara. Brazilska manekenka i plejbojeva zečica Suzana Alvares osigurala je svoje noge i zadnjicu na dva miliona dolara. Dejvid Bekam, fudbalska zvijezda, svoje cijelo tijelo osigurao je na 200 miliona dolara. Pjevačica Dženifer Lopez oduvijek je važila za ponosnu vlasnicu jedne od najljepših zadnjica, pa je zato riješila i da je obezbijedi sumom od 27 miliona dolara. Dvadesetih godina prošlog vijeka američki pjevač i komičar  Džimi Durante osigurao je svoj ogromni nos na 50.000 dolara. Legendarni pjevač i vječiti veliki zavodnik Tom Džons ne krije da je ponosan na malje na grudima, pa ih je osigurao na čak pet miliona evra.

Kod nas pjevačica Snežana Sneki Babić svoje duge noge zaštitila je sumom od milion dolara, a ako se nešto dogodi sa silikonskim grudima Jelene Karleuše, ona će to naplatiti desetine hiljada evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana