Milion lajkova za nagu Emili

Agencije
Milion lajkova za nagu Emili

Britanska manekenka i glumica Emili Ratajkovski postala je poznata zahvaljujući provokativnim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Međutim, ovoga puta zgodna Britanka je otišla korak dalje, pa je na "Instagramu" objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno naga. Doduše, zgodna manekenka je okrenula leđa foto-objektivu, zbog čega joj se ne vidi lice, ali je njena zadnjica u prvom planu.

- Sirena - napisala je Emili u komentaru uz fotografiju, koja je za manje od četiri časa dobila pola miliona lajkova.

Britanska manekenka za kratko vrijeme je postala muza mnogih svjetskih dizajnera. Dovoljan je letimičan pogled na njen "Instagram" profil pa da mnogima postane jasno zbog čega je Emili danas jedna od najtraženijih modela i najpraćenija javna ličnost na društvenim mrežama.

Emili se ne libi da na fotografijama pokaže svoj seksepil te često objavljuje fotografije u donjem vešu, bikiniju ili toplesu.

Inače, zgodna Britanka se proslavila nakon što je bila angažovana u spotu Robina Tika "Blurred Lines", a potom je uslijedila i njena glumačka karijera. Danas zgodna Emili zagovara feminizam i rado pozira naga za modne časopise.

Međutim, nekad zaista pretjera sa seksi fotografijama. Nedavno je objavila fotografiju iz restorana, snimljenu tokom ručka sa prijateljima, na kojoj se vidi neobični stajling zgodne Emili. Dekolte do pupka i uska kožna suknja svakako nisu dobar izbor za dnevni izlazak, ali ni noćni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana