Milici Pavlović nedostaje priroda

GS
Foto: Instagram

Pjevačica Milica Pavlović je odrasla u idiličnom ambijentu Gornjeg Bunibroda, okružena ljubavlju bake i djeda za koje je bila izuzetno vezana, a nakon svih ovih godina mašta o blizini prirode i kupovini nekretnine koja će biti opasana zelenilom.

To je i istakla nedavno kada je priznala da li joj nedostaje priroda i obrazložila svoje razloge.

"Kako da ne. Da, ja volim veliki grad i zahvalna sam velikom gradu koji me je dočekao raširenih ruku i pružio mi sve što može Beograd da pruži, ali volela bih da doživim da imam jednu kućicu, ne mora na dva sprata, jedno parče dvorišta. Ne znam zašto, verovatno zato što sam odrasla na selu sa kućom i dvorištem. Negde u meni je ostalo to da volim da imam svoje parče zemlje",  ispričala je Milica.

Na pitanje da li kupuje vikendicu u blizini prijestonice uskoro, ona je ostala zagonetna, ali i otkrila da negde razmišlja u tom smeru.

"Videćemo",  rekla je Milica i istakla da je nedavno obnovila bakinu i djedovu kuću u kojoj je odrasla i u kojoj i dan-danas voli da provodi slobodno vrijeme, na šta je posebno ponosna.

"Kako mi kažemo na jugu Srbije: 'Ne želim da zaboravim na dedovinu svoju'. Želim da to bude jedna oaza mira gde ćemo se sakupljati moja porodica i ja i da ostane mojoj porodici kao nešto lepo i da uživaju u tome. I da su, kao što znam da jesu, ponosni na to da je njihova Milica zaradila i poželela da kad zaradi ne zadrži sve za sebe nego da jednostavno i porodici pokloni nešto u čemu mogu da uživaju. Iako mi oni nikada u životu nisu potražili novac, nikada, nikada", naglasila je pjevačica, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana