Milica Dabović košarkašica sa licem i tijelom manekenke

Glas Srpske
Milica Dabović košarkašica sa licem i tijelom manekenke

Reprezentativka Srbije u košarci Milica Dabović nije samo poznata po svom umijeću na parketu, nego i po svojoj zanosnoj ljepoti.

Ona je odlučila da se predstavi u nekom novom svjetlu, da na sebe privuče još više pažnje, a tu je na svoje došao muški dio publike koji je sa odobravanjem dočekao Miličine slike u oskudnoj odjeći. Na njima se između ostalog mogu vidjeti i tetovaže koje krase tijelo ove prelijepe košarkašice.

- One predstavljaju snagu, ljubav i sreću, dok delfin znači inteligenciju i dobrotu - istakla je Dabovićeva.

Milica je košarkom počela da se bavi kada je imala samo osam godina. Trenirala je sa svojim tatom u Herceg Novom, zatim je prešla u Beograd, igrala u Beopetrolu, potom u Crvenoj zvezdi, pa u novosadskoj Vojvodini. Iz Novog Sada otišla je u Rusiju gdje je zaigrala za UGMK, kratko se zadržala u francuskom klubu Mondevil, a trenutno ju je životni poziv odveo u Tursku, gdje je glavni igrač istanbulskog Bešiktaša.

- Izvanredan je osećaj biti uspešan, pogotovo ako ste žena, jer to znači da ste samostalni, da ne zavisite ni od koga i da živite onako kako želite - kaže košarkašica sa licem i tijelom manekenke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana