Milica Dabović ima novog momka

Agencije
Milica Dabović ima novog momka

Košarkašica Milica Dabović je uplovila u novu romansu, nepuni mjesec od skandala sa bivšim momkom Simonom Šiklićem.

Kako pišu srpski mediji, momak se zove Vuk, a Milica se sa njim pojavila i u Novom Sadu, gdje je u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija održala govor tokom tribine sa temom "Mladi i sport".

Kako otkriva izvor sa lica mjesta, Milica je blistala tokom govora, a čak tri puta pred studentima je istakla da je srećna i to riječima: "Hvala ti, Vuče, što sam srećna i nasmejana."

- Milica i Vuk zajedno su došli na predavanje, on ju je dovezao. Milica je nekoliko puta tokom govora istakla da je presrećna, a onda je i njemu zahvalila na tome, na šta se on samo nasmiješio. Rekla je da je u njen život ušao neko zbog koga je srećnija nego ikada. Kazala je i da svi treba da vjeruju u ljubav i dobrotu. Nakon govora zajedno su otišli do kabineta direktora, a poslije i u restoran "Sokače" u Novom Sadu - kaže isti izvor.

Vuk i Milica istih su godina, a momak potiče iz imućne porodice.

- Njegova porodica ima firmu u Austriji, mislim da je riječ o građevinskoj firmi. Izuzetno su jaki. On ima kuću na Vračaru, u Beogradu. Milica je upoznala njegovu majku - otkriva neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana