Milić galamio na Boru Čorbu

Glas Srpske
Milić galamio na Boru Čorbu

Naizgled obična proslava povodom 58. rođendana Olivera Mandića zamalo je mogla da se pretvori u ozbiljan incident i to samo zato što je Bora Čorba probio termin sa svojim pjesmama, što je frontmenu "Vatrenog poljupca" zasmetalo!

U srijedu uveče u jednom poznatom klubu na Adi Ciganliji okupili su se Oliverovi dugogodišnji prijatelji i kolege i sve je bilo u redu do trenutka kada su pjevači počeli da se redaju za mikrofonom i izvode svoje pjesme.

- Kada se pojavio Bora Čorba, koga je publika dočekala ovacijama, vjerovatno ponesen atmosferom i prijemom kod gostiju, Bora je otpjevao neku pjesmu više, u odnosu na prvobitni plan, što se nije dopalo Miliću Vukašinoviću, koji je bio nestrpljiv da dođe na red - prepričava izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Dodaje da je Vukašinović počeo da vileni i histeriše.

- Vikao je "Na šta ovo liči, koliko on planira još da bude za tim mikrofonom dole?! Šta smo mi koji čekamo svoj red?! Čist bezobrazluk, šta on umišlja!" Njihov zajednički prijatelj je jedva uspio da umiri Milića i da ga stiša - zaključuje izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana