Mili: Spremamo muzički šou posvećen Tesli

Mirna Pijetlović
Mili: Spremamo muzički šou posvećen Tesli

Kad god možemo, mi se rado odazovemo humanitarnim akcijama, a "Miligram" je u proteklom periodu organizovao regionalnu humanitarnu akciju, koja je upravo počela iz Banjaluke.

Rekao je ovo za "Glas Srpske" muzičar benda "Miligram" Aleksandar Milić Mili i dodaje da humanitarni koncerti daju svakom nastupu jednu novu dimenziju.

- Kada svirate na takvom jednom koncertu, dobro se osećate jer znate da ste na pravom putu - rekao je Milić.

Istakao je da je banjalučka publika za njega ni manje, ni više, nego savršena, jer kad god su svirali u gradu na Vrbasu, publika ih je podržala u velikom broju.

- U Banjaluci smo čak srušili rekord, svirajući na stadionu i to je nešto što će nam zauvek ostati urezano u pamćenje. Kada negdje dođete prvi put i kada dobijete toliku količinu ljubavi, ne možete biti ravnodušni - istakao je Milić i dodao da svaki put kada dođu u Banjaluku taj osjećaj se vraća i "tjera" nas da budemo još bolji kako bismo opravdali dobijeno povjerenje.

- Prezadovoljni smo proteklom godinom, jer gde god smo došli, publika nam je ukazala poverenje. Sve to se odvija takvom brzinom da smo se mi samo prepustili i idemo u tom smeru u kojem nas vodi naša verna publika - kaže ovaj muzičar.

Kada je riječ o planovima za predstojeću godinu, Milić nam otkriva da će za publiku spremiti jedan fenomenalan muzičko-vizuelni spektakl u "Beogradskoj areni".

- Pripremamo jedan novi tip koncerta koji je posvećen Tesli i pozitivnoj energiji. Imaćete priliku da vidite Teslin toranj od devet metara, za koji se jako dugo radila scenografija. Cela električna priča kreće 21. marta, a publika u celom regionu će imati priliku da prisustvuje ovom nesvakidašnjem događaju koji pripremamo - rekao je Milić i najavio da pripremaju i novi album koji se nadaju da će promovisati i u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana