Milena i Vladimir ponovo u ljubavi

Glas Srpske
Milena i Vladimir ponovo u ljubavi

Izgleda da su Milena Ćeranić i Vladimir Stanojević za "okruglim" stolom jedno drugom oprostili za niz iznijetih uvreda. Naime, pjevačica i voditelj su nedavno učestvovali u humanitarnoj akciji, ali su vrijeme iskoristili da porazgovaraju o svim nesuglasicama koje su imali.

- Vlada je vodio program povodom humanitarne večeri u beogradskom klubu "Stefan Braun", a Milena je mućkala koktele za šankom. Kada se sve završilo, njih dvoje su otišli u separe i zajedno s pevačem Ćemom, inače Mileninim cimerom, ćaskali celu noć. Smejali su se i uživali u društvu kao da se pre nekoliko meseci nisu "klali" zbog navodnih laži koje je Stanojević iznio u javnost. Izgleda da su pronašli "zajednički jezik" i da su jedno drugom oprostili za niz iznetih uvreda - priča izvor koji se našao na licu mjesta.

Podsjećanja radi, prilikom učestvovanja u rijaliti programu "Farma", Milena i Vlada su se posvađali zbog toga što je on tvrdio da su svojevremeno imali nešto više od prijateljstva. Otkad je Ćeranićeva završila ljubavnu vezu sa Nemanjom Stevanovićem, ona je odjednom obnovila prijateljstvo sa Stanojevićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana