Mile Kitić prevario suprugu, pa plakao

Glas Srpske
Mile Kitić prevario suprugu, pa plakao

Popularni pjevač Mile Kitić nikako da se skrasi! Iako mu je nedavno supruga Marta Savić poklonila pjesmu koja govori o njegovim švaleracijama, Mile je nastavio da hara, a to dokazuje i snimak ekipe "Paparaco lova", na kojem se vidi u sumnjivim radnjama sa djevojkom koja nema više od 20 godina.

Naime, folker je uhvaćen kako atraktivnu plavušu dovodi u hotel na Avali! Prvo su bili na romantičnoj večeri, da bi potom otišli u sobu, u kojoj su se zadržali 45 minuta!

Da stvar bude gora, samo dan kasnije Miletova supruga Marta organizovala je večeru u njegovu čast u jednom restoranu, ne znajući da joj je suprug prethodnog dana nabijao rogove sa znatno mlađom izabranicom. Kitićeva supruga je okupila njegove najbliže prijatelje i rodbinu, trudeći se da na sve moguće načine udovolji folk pjevaču, da bi proveo nezaboravno veče u društvu svojih najbližih.

Da li zbog griže savjesti ili nečega drugog, Mile na porodičnoj večeri nije mogao da sakrije suze. Sve vrijeme je plakao dok mu je Marta govorila koliko ga voli i koliko cijeni njihovu ljubav i brak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana