Milan Kalinić viđen prvi put nakon razvoda, potpuno neprepoznatljiv u javnosti

Kurir
Foto: Paparaco Lov / screenshot

BEOGRAD - Milan Kalinić se povodom razvoda nije oglašavao za domaće medije, a sada je ekipa emisije „Paparaco lov“ uhvatila voditelja kad se nije nadao.

Kamere su zabilježile trenutak kada je Milan bio sam, a na sebi je imao kapu, naočare i kaput, pa je mislio da ga, zakamufliranog, niko neće prepoznati.

Kalinić se iselio iz stana, razvod se dogodio još početkom godine

Vijest da se glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi od žene Sandre nakon čak 18 godina braka šokirala je mnoge. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine, a u braku su dobili dvoje djece.

Kako ističe izvor blizak Kaliniću, Sandra i on su odlučili da stave tačku na svoj brak još početkom ove godine, kada su riješili da je za njih i njihovu djecu najbolje da svako krene svojim putem. On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kome su godinama živjeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u posljednje vrijeme ponovo nerazdvojan.

Da odnosi između uskoro bivših supružnika duže vrijeme nisu najbolji, svjedoči i činjenica da se oni već duže vrijeme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na javne događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu majke, prenosi „Kurir“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana