Milan Kalinić opet prekršio zakon

Glas Srpske
Milan Kalinić opet prekršio zakon

Iako je Milan Kalinić nedavno "opomenut" zbog kršenja zakona, izgleda da mu to nije bilo dovoljno da se opameti i shvati da bahatost može skupo da ga košta!

Naime, u emisiji "Paparaco lov" Televizije "Pink" prikazan je Kalinić kako, dok su s njim u automobilu bili žena i malo dijete, pravi niz saobraćajnih prekršaja i tako ozbiljno ugrožava bezbjednost svoje porodice, ali i ostalih učesnika u saobraćaju!

Popularni voditelj i glumac je uhvaćen kako u centru Beograda na prometnoj raskrsnici prolazi kroz crveno svjetlo, vozeći u automobilu suprugu Sandru i ćerku Teu.

Da ovo nije jedini prekršaj Milana Kalinića u toku ove vožnje, najbolje govori podatak da je glumac želeći da zaobiđe gužvu u jednom trenutku prešao automobilom preko tramvajskih šina!

Podsjećanja radi, Milan Kalinić je sredinom prošlog mjeseca proglašen krivim za pokušaj krađe u Sportskom društvu "Crvena zvezda", koji se odigrao još 1992. godine i osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri mjeseca zatvora, uslovno na dvije godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana