Mila Kunis: Rado ću se skinuti, samo me ne pitajte za Eštona VIDEO

Agencije
Mila Kunis: Rado ću se skinuti, samo me ne pitajte za Eštona VIDEO

Jedna je od najseksepilnijih žena na planeti i nema problem da se načisto razgoliti za pravu filmsku ulogu, ali Mila Kunis je vrlo stidljiva kad treba da kaže nešto o svom ljubavnom životu.

Glumica je na naslovnoj strani martovskog izdanja magazina „Allure" za koji je dala intervju i snimila editorijal inspirisan šezdestim godinama.

Ona je pozirala fotografu Tomu Menrou u šljokičastoj haljini „pako raban" i zavodiljivo grickala svoj palac gledajući pravo u objektiv. Potom je pozirala u majici „mark džejkobs" i gaćicama, a na naslovnoj strani nosi „fendi" džemper.

U intervjuu Mila je otvoreno pričala o golotinji i filmu „Samo prijateljski" (Friends With Benefits) u kome je igrala sa Džastinom Timberlejkom: „Pokazala sam grudi sa strane. Nisam pokazala guzu. Dobijete jedno ili drugo, ne možete oba".  

Glumica koja je osam godina bila u vezi sa Makolijem Kalkinom, zvijezdom filmova „Sam u kući", otvorila se i o samačkom životu: „Četiri godine sam bila bez dečka. Divno sam se provodila. Obožavam kad sam sama!"

Međutim, sva iskrenost je nestala kada je lijepoj Ukrajinki pokazana slika Eštona Kučera, njenog trenutnog dečka: „Nisam znala da će intervju biti o mojim prijateljima, ljudima sa kojima se zabavljam ili sa kojima sam se nekad zabavljala. Trebalo je da pričamo o meni!"

Mila i Ešton znaju se 14 godina, a u vezi su od kada je Kučer prekinuo 6-godišnji brak sa Demi Mur. Od tada se često pojavljuju zajedno, uprkos prebukiranim rasporedima. Mila ove godine u planu ima šest filmova a trenutno snima „The Third Person" sa Lijamom Nisonom, Džejmsom Frankom i Edrijenom Brodijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana