Mila i Ešton se tajno vjenčali

Agencije
Mila i Ešton se tajno vjenčali

Glumci Mila Kunis i Ešton Kučer su još jedan holivudski par koji prije zasnivanja porodice nije rekao sudbonosno "da", ali sudeći prema fotografiji koju je Ešton postavio na svoj "Fejsbuk" profil, nagađa se da se par vjenčao u tajnosti.

Izgleda da ih je rođenje kćerke odvelo do oltara pa su ovaj čin, kao i Milinu trudnoću, držali daleko od očiju javnosti. 
Nakon što je Ešton Kučer na svom "Fejsbuk" profilu objavio novogodišnju čestitku fanovima, pokrenute su glasine o njegovom vjenčanju sa koleginicom Milom Kunis.

Naime, on je na plaži pored nacrtanog srca poželio svima srećnu Novu godinu i tekst potpisao sa "Kučerovi".

Inače, nagađanja o vjenčanju poznatog para, koji je u septembru 2014. godine dobio svoje prvo dijete, počela su prošlog mjeseca.

Poznati glumački par pojavio se zajedno na jednoj košarkaškoj utakmici, a na ruci lijepe Ukrajinke blistao je prsten za koji su mnogi tvrdili da je nov, te da je potvrda sklapanja bračne zajednice sa Eštonom.

Inače, protekle godine Ešton se našao na vrhu "Forbsove" liste najplaćenijih televizijskih glumaca, i to treću godinu zaredom, a u periodu od juna 2013. do juna 2014. godine inkasirao je nevjerovatnih 26 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana