Miki Rurk u depresiji zbog izgleda

Glas Srpske
Miki Rurk u depresiji zbog izgleda

Glumac Miki Rurk priznao je da je postao depresivan kada je shvatio da više ne izgleda dobro kao u mladosti. Glumac, bokser u penziji i scenarista posljednje dvije decenije kao da je izbrisan sa holivudske A liste. Na vrh se vratio 2008. godine ulogom u filmu "Rvač", za koju je nominovan za "Oskara".

- Gledanje mojih starih filmova me uznemirava. Prije sam mnogo, mnogo bolje izgledao. Užasno je kada vidim koliko sam propao - rekao je Miki misleći na svoj film "Čudotvorac" iz 1997. godine i dodao:

- Gledao sam ga u jednom hotelu i pomislio: "Gledaj kako dobro izgledam u tom filmu." I onda pao u depresiju.

Međutim, bez obzira na to što je nezadovoljan svojim izgledom, poznatom glumcu ne nedostaje posla. Trenutno ga bioskopska publika može vidjeti u ostvarenju "Besmrtnici", a priprema se i za ulogu ragbi zvijezde Gareta Tomasa.

- Biće tu puno posla. U Londonu sam upoznao nekoliko ragbista i obarali smo ruke. Fali mi još šest mjeseci treninga. Mogao bih jedino da imam poteškoća sa skidanjem velškog naglaska - rekao je Miki.

Poznati glumac se nekoliko puta podvrgao plastičnoj hirurgiji, ali je operacijama dobio sasvim drugi izgled od onog koji je želio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana