Miki Perić staje na ludi kamen

Glas Srpske
Miki Perić staje na ludi kamen

Iako je do sada uveseljavao gledaoce u svojoj emisiji "Keš na noge", ovog puta je Mikiju Periću sreća zakucala na vrata! Naime, popularni voditelj će u nedjelju stati na ludi kamen, a izabranica njegovog srca je Snežana Matić, sa kojom je Miki već duže vrijeme u ljubavnoj vezi.

- Miki i Snežana odlučili su da svoju vezu, koja traje više od godinu dana, ozvaniče brakom. Svi koji dobro poznaju Perića znaju da je već neko vreme zaljubljen kao tetreb. Njegova izabranica nije poznata široj javnosti i radi kao menadžer u jednoj poznatoj firmi. Inače, Miki i Snežana su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su se dopali jedno drugom. Perićev humor bio je presudan kod Snežane, koja se non-stop smejala na njegove šale - kazao je neimenovani izvor.

On je dodao da je na prvom sastanku, Miki Snežanu odmah oborio s nogu jer je odveo u jedan prestonički restoran, gdje joj je lično spremio večeru.

S prvim zalogajem, sve je bilo kao na filmu - ljubav je rođena, a kruna svega je vjenčanje, koje će se desiti u nedjelju - završava izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana