Miju proganja bivši koji ju je tukao

Agencije
Miju proganja bivši koji ju je tukao

Da stara ljubav zaborava nema moto je bivšeg vjerenika pjevačice Mije Borisavljević, koji ju je nakon raskida pretukao, a sada joj kupio stan u njenoj zgradi na Vidikovcu.

Naime, Nemanja Minić ne prestaje da proganja pjevačicu otkada su sredinom prošle godine raskinuli, zbog čega je Mia u konstantnom strahu.

Nikola je nedavno pazario stan u istoj zgradi ispred koje ju je pretukao. Doduše, njegov stan je na drugom spratu. On je tada upao u Mijin automobil kada se parkirala i udarao je po glavi, zbog čega je ona protiv njega podnijela krivičnu prijavu.

- Upravo zbog toga joj nije svejedno što se doselio u istu zgradu, jer je svjesna da je to uradio zbog nje. Nije slučajnost da od toliko dijelova grada baš u njenom kraju kupi nekretninu. Otkako ju je pretukao, Mia ima obezbjeđenje pa se trudi da joj njegova blizina ne utiče na svakodnevni život - rekao je izvor za srpske medije.

- Tačno je, uselio se u moju zgradu, ali više od toga ne želim da komentarišem - potvrdila je pjevačica, koja ne planira da proda svoj stan i preseli se.

Podsjetimo, prije posljednjeg incidenta, Nemanja joj je i 2011. ispred jednog prestoničkog kluba udario nekoliko šamara, jer je sumnjao da flertuje sa drugim momcima. Iako je tada prvo podnijela krivičnu prijavu protiv njega, kasnije ju je povukla.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana