Mia Borisavljević dobila batine

Glas Srpske
Mia Borisavljević dobila batine

Nedavna rođendanska žurka beogradskog kluba "Mistik" bila je dvostruko stresna za pjevačicu Miju Borisavljević. Ona je gostima kluba te večeri otpjevala nekoliko pjesama, međutim kik-bokseru Dušanu Panajotoviću to nije bilo dovoljno.

Počeo je da maltretira pjevačicu, tražeći da mu otpjeva još nekoliko pjesama, a kada je ona to odbila, počeo je da je vuče za ruku, psuje i vrijeđa. Ta neprijatna situacija je potrajala, a onda je u klub uletjelo pedesetak policajaca koji su sproveli raciju, saznaju pojedini beogradski mediji iz izvora bliskih policiji.

Ubrzo je Mia sa svojim momkom Nikolom Minićem, inače menadžerom nekoliko prestoničkih klubova, napustila lokal. Međutim, za nju se ovo horor veče ovdje ne završava. Poslije kraće prepirke s Nikolom on je Miji opalio nekoliko šamara, a ona, umjesto kući, odlazi u policijsku stanicu Savski venac i prijavljuje ga zbog fizičkog napada.

Gradom je prostrujala vijest da je u "Mistiku" batine dobila pjevačica Goga Sekulić. Međutim, ona to demantuje i tvrdi da je informacija da je Dušan Panajotović prebio potpuno netačna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana