Metju Peri: Kijanu Rivs se neće pominjati u budućim izdanjima mojih memoara

Tanjug
Metju Peri: Kijanu Rivs se neće pominjati u budućim izdanjima mojih memoara

LOS ANĐELES- Glumac Metju Peri, zvezda poznate američke serije Prijatelji izjavio je tokom prezentacije svojih memoara na Festivalu knjige L.A. Tajmsa da se ime glumca Kijanu Rivsa neće pojavljivati u budućim izdanjima njegove knjige objavljene 2022. godine pod naslovom Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar.

U memoarima je Peri opisao svoju borbu sa korišćenjem narokotika i zavisnošću, ali se suočio sa negativnom reakcijom zbog spominjanja glumca Kijanu Rivsa u poglavlju posvećenom smrti Perijevog prijatelja Rivera Finiksa 1993. godine, koje su neki doživjeli kao uvredljive, prenosi Si-En-En.

"River je bio preljiep čovjek, iznutra i spolja – ispostavilo se da je previše liep za ovaj svijet. Zašto originalni mislioci kao što su River Feniks i Hit Ledžer umiru, ali Kianu Rivs i dalje hoda među nama. Čini se da uvijek stradaju zaista talentovani momci", napisao je Peri.

Glumac se i ranije izvinio zbog ovog komentara, a u izjavi za časopis Pipl u oktobru 2022. godine rekao je da je "veliki obožavalac K. Rivsa", ali da je za svoju knjigu izabrao nasumično njegovo ime.

 "Umjesto toga, trebalo je da koristim svoje ime", rekao je Peri i dodao: "Napisao sam glupu stvar. Bilo je to podlo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana