Metju: Opčinjen sam svojom suprugom

Agencije
Metju: Opčinjen sam svojom suprugom

Holivudski glumac i oskarovac Metju Mekonahi otkrio je u nedavnom intervjuu za "Plejboj" da je i dalje opčinjen suprugom Kamilom Alveš i da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana.

Naime, glumac, koji sa brazilskom manekenkom ima troje djece, sudbonosno "da" rekao je 2012. godine nakon šestogodišnje veze.

- Veoma sam vjeran svojoj ženi i sebično je čuvam samo za sebe. Volim da sam pod njenom "kletvom". Ne želim da razbijem tu opčinjenost - priznao je Mekonahi, čija je supruga tek prošle godine dobila američko državljanstvo.

Inače, nedavno je Kamila otkrila da je prije dolaska u Ameriku u rodnom Brazilu radila kao kućna pomoćnica i da je pri upoznavanju sa slavnim glumcem posredovao Lens Armstrong.

- Bila sam u restoranu sa prijateljicama i tada mi je Metju prišao, ali nisam ga prepoznala jer je imao dugu kosu i bradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo da se iza te "maske" krio on. Međutim, tek kada je za naš sto došao Lens Armstrong, shvatila sam o kome se radi, jer sam znala da su njih dvojica nerazdvojni - rekla je lijepa Brazilka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana