Metju: Ništa ne bih uspio bez supruge

Agencije
Metju: Ništa ne bih uspio bez supruge

Holivudski glumac Metju Mekonahi priznaje da ništa ne bi postigao bez podrške svoje supruge Kamile.

Metju, koji je ove sedmice nagrađenom "Oskarom" za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu "Poslovni klub Dalas", kaže da mu harmonija u privatnom životu pomaže u poslovnom uspjehu.

Glavnu energiju pronalazi u porodičnom gnijezdu sa suprugom Kamilom i djecom Levijem, Vidom i Livingstonom.

- Trudim se da pridajem veliku pažnju svom privatnom životu i ljudima koji su u njemu i znam da će mi oni uzvratiti istom mjerom. Imam zaista mnogo toga na čemu mogu biti zahvalan bliskim ljudima - rekao je Mekonahi u intervjuu za magazin "Pipl".

Poslije dvije decenije u Holivudu četrdesetčetvorogodišnji glumac zablistao je ulogom u filmu "Poslovni klub Dalas".

- Moj život van karijere je ekstremno bogat, tako da puštam da me to inspiriše u poslu, ali dozvoljavam i da posao inspiriše moj život - kazao je Metju.

Njegovi bliski prijatelji potvrdili su da Kamila uvijek stoji uz svog muža i daje mu nesebičnu podršku na putu prema poslovnom vrhu.

- U Holivudu imate ljude koji žele druge stvari, ali Kamila je drugačija i vodi se Metjuovim željama i ciljevima, uvijek je uz njega - rekao je Metjuov prijatelj Ričard Linklater.

Metju je, inače, priznao da mu se ovih dana život pretvorio u pozitivnu ludnicu i da ga prijatelji, poznanici i mediji proganjaju zbog zlatnog kipića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana