Met Dejmon najpoželjniji u Holivudu

Glas Srpske
Met Dejmon najpoželjniji u Holivudu

Ženski časopis "Elle" u novom broju se "dohvatio" Meta Dejmona te ga opisao kao jednog od najpoželjnijih osoba Holivuda. U velikom tekstu posvećenom glumcu navedeni su svi njegovi kvaliteti, kojih, sudeći po "Ellu", Met ima bezbroj.

Ne samo da je zgodan, nego je kompletna osoba, porodični čovjek, politički angažovan i socijalno osviješćen građanin. Kad je posao u pitanju, beskrajno je odgovoran i spreman da ide do kraja da bi ostvario svoje ideje, a pripremama za svaku ulogu potpuno je posvećen i misli na svaki detalj.

Kada je morao da se dovede u formu za ulogu, vježbanje je shvatio kao još jedan posao koji mora da odradi, a tek potom da se opusti.

- Već sam snimio scenu u kojoj sam bez majice. Sad ponovo mogu popiti kafu sa mlijekom - rekao je Met.

Osim svih navedenih kvaliteta, Met je i skroman.

- Nisam Bred Pit ili Džordž Kluni. Oni uđu u sobu i ona se promijeni. Kod mene je više riječ o tome da sam, neću reći prosječan, ali uobičajen, kao i svaki drugi čovjek - kaže Met.

Met Dejmon je, kažu, "holivudska seksi dobrica", ali zbog toga nije ništa manje uzbudljiv ili dosadan. O tome svjedoče brojni trenuci sa snimanja, u kojima ga kolege opisuju kao zabavnog i maštovitog.

Jedna od Metovih strana koja je posebno privlačna damama jeste ona porodična. Umjesto na neku glamuroznu kolegicu, glumac je "pao" na jednostavnu konobaricu Lucijanu s kojom je sada u braku već šest godina. Imaju troje zajedničke djece i njenu kćerku iz prethodne veze, a Dejmon svoj brak uvijek spominje s puno ljubavi te skromno ističe kako je srećan i ne može da zamisli drugačiji život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana