Mesijeva mama me ganjala tavom

Glas Srpske
Mesijeva mama me ganjala tavom

Makarena Lemos, 20-godišnja manekenka i bivša djevojka igrača Barselone Lionela Mesija, otkrila je jednu bizarnost dvije godine nakon što je bila u vezi sa najboljim fudbalerom svijeta.

Naime, majka Barseloninog asa pratila je manekenku u šoping-centru u Rosariju. Makarena je kratko hodala sa Mesijem kada je njoj bilo 14, a njemu 18 godina. Priča da je jednom izašla u šoping-centar u Rosariju sa majkom i tetkom. Primijetila je da je Leova majka prati i fotografiše.

- Pratila me i fotografisala sve dok se nisam okrenula i upitala je što se događa. U ruci je držala mobilni telefon i tavu. Tada me je počela vrijeđati. Nije mi jasno šta je radila u odjelu za elektroniku s tavom u ruci? - rekla je Lemos.
Mlada djevojka se ne može načuditi ponašanju gospođe Mesi, tim više jer tvrdi kako nikada u javnosti nije otkrila nikakve detalje svoje romanse sa danas najboljim fudbalerom svijeta.

- Nikada nisam govorila o tome jesam li spavala sa Leom. Imala sam tada 14 godina, a on 18. Nisam otkrila baš ništa o našoj vezi. Njegova me majka tretirala kao da sam niko i ništa. Valjda je mislila da sam se raspričala za neki časopis, iako nisam nikada - tvrdi Mesijeva bivša djevojka i dodaje.

- Šokiralo me to, nisam očekivala neugodnosti u šoping-centru, pogotovo u prisustvu moje majke i tetke. Lionel ima tjelohranitelje koji ga prate, ali ja nemam. Idem u grad i susrećem se sa prijateljima kao i svaka normalna osoba - istakla je Lemos.

Uprkos incidentu, priznala je da bi voljela provesti noć sa najboljim fudbalerom svijeta.

- To je nedovršena priča za mene - zaključila je Lemos. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana