Mesi zavodio Sabrinu

Glas Srpske
Mesi zavodio Sabrinu

Argentinska ljepotica Sabrina Raveli bila je do sada poznata uglavnom po golišavim naslovnim stranama raznoraznih magazina i vezom s argentinskim fudbalerom Nerijem Kardozom, a sada je preko noći postala planetarna "zvijezda".

Naime, Sabrina je izjavila da je najbolji svjetski fudbaler Lionel Mesi maltretirao SMS porukama i videočetom. Mesi i atraktivna Argentinka upoznali su se na jednom argentinskom reprezentativnom okupljanju, kada je Sabrina došla da posjeti Nerija Kardoza, s kojim je tada bila u vezi.

- Smatrala sam da smo prijatelji, a on me počeo zavoditi. Poslao mi je jednom cvijeće. Kad smo jednom prilikom komunicirali videočetom upitao me: 'Kako je moja najljepša curica?". Rekao mi je preko kamere da se okrenem kako bi me bolje promotrio. Poludjela sam tada i rekla mu da više ništa ne želim imati s njim. Ali, on očigledno ne prihvata ne za odgovor - izjavila je Sabrina.

Ona je zatim naglasila da je Argentinac želio da se njih dvoje i sastanu, što je ona odbila.

- Stalno mi je slao poruke u kojima je pisao da me želi vidjeti, te mi je tako stvarao probleme u porodici. Isključujem se, ovo je kraj. To što je napravio je ogavno. Pa ja sam u vezi već godinu dana, ali on to očigledno ne može shvatiti. Očigledno je i on jedan od onih muškaraca koji je navikao da mu svaka kaže "da", a ja želim jasno reći da nikad nisam spavala sa njim - dodala je Sabrina.

Nakon što je argentinska manekenka sa ovom pričom izašla u javnost Mesi joj je navodno samo kratko rekao.

- Odbila si me i sada me koristiš u reklamne svrhe - rekao je Mesi.

Videočet koji potvrđuje priču Sabrine Raveli pojavio se na sajtu "You Tube", na kojem se najjasnije ne vidi da li se radi o najboljem argentinskom fudbaleru ili nekome drugom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana