Mesi u latinoameričkoj seriji: Argentinci nestrpljivo čekaju drugu sezonu

GS
Foto: Tviter

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Mesi debitovaće kao glumac i to nakon što je dobio ulogu u poznatoj latinoameričkoj televizijskoj seriji "Los Protectores".

Brojni svjetski poznati fudbaleri radili su djelimično kao glumci, ali u ulozi voditelja reklame za brendiranje neke firme i njihovi nastupi većinom su kratki i sadrže samo nekoliko rečenica, što je ipak daleko od svijeta glume.

I Mesi, kao jedan od najvećih fudbalskih brendova u svijetu, pojavio se u više reklama za razne firme koje je predstavljao.

Ipak, Mesi je sada dobio ulogu u projektu koji se mnogo razlikuje od onoga kako smo navikli da ga gledamo, a on će se pojaviti u drugoj sezoni argentinske drame "Los Protectores", seriji koja postaje sve popularnija u ovoj državi.

Tamošnji mediji pišu da je njegova scena već snimljena i da je završena prije nekoliko dana, a da je Mesi spomenutu scenu snimio u Parizu. Navodi se i to da ćemo pojavu "glumca Mesija" čekati minimalno do 2023. godine, kada je planiran izlazak druge sezone ove serije.

Nedavno je izjavio kako mu se bilo teško da se navikne na život u Parizu, ali da je to sada iza njega i da je maksimalno motivisan da se navijačima ovog kluba pokaže u najboljem izdanju. Cilj PSŽ-a i u narendoj sezoni je vrlo jasan, a to je isključivo osvajanje Lige prvaka, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana