Mesi sa Džoanom igrao plejstejšn

Glas Srpske
Mesi sa Džoanom igrao plejstejšn

Poslije naporne sezone, najbolji fudbaler današnjice opušta se u rodnom kraju. Lokalni mediji pišu o divljoj žurki koja je ovih dana tamo održana, a detalje je otkrila jedna od argentinskih seks-bombi koja je bila gošća na zabavi do jutarnjih časova.

Dane godišnjeg odmora uoči nastupa na Kopa Americi Lionel Mesi provodi u svom rodnom Rosariju, a ovih dana organizovao je žurku o kojoj bruji cijela Argentina.

Tamošnji mediji pišu o razuzdanoj zabavi koju su pohodile i brojne argentinske starlete kao što su zvijezda rijaliti emisija Džoana Gonzalez, "Plejbojev" model Klaudija Kjardone, model donjeg veša Andrea Rinkon, sponzoruša Sabrina Raveli...

Mesijevi posebni gosti u iznajmljenoj vili bili su i braća Dijego te Gabrijel Milito, kao i 38-godišnji Martin Palermo koji je nedavno zaključio bogatu karijeru u dresu Boka Juniorsa.

Lokalnim tabloidima neke detalje "zabave godine" ispričala je jedna od tih argentinskih seks-bombi Džoana Gonzalez.

Fudbaler Barse je sa spomenutim prijateljima, rođacima i tjelohraniteljem došao u diskoteku gdje je "snimio" brojne ljepotice, među njima i atraktivnu Džoanu. Poslao je svog čuvara po nju i Argentinka bujnog poprsja se pridružila velikom društvu za njegovim stolom.

- Istina je, oko četiri ujutro smo svi otišli u Mesijev apartman koji je bio očajan. Ogromna televizija, bež garnitura, sive zavjese, sve vrlo minimalistički - požalila se Džoana koja je ipak tamo provela cijelo jutro.

- Lio je poslije nekog vremena otišao da spava da bi se što bolje koncentrisao na svoje obaveze. Šteta što je bilo previše ljudi inače bih odvela Mesija u njegov krevet. Ovako smo samo plesali i igrali plejstejšn - zaključila je zanosna Argentinka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana