Merima se tajno udala za Đinđićevog kuma

Agencije
Merima se tajno udala za Đinđićevog kuma

Poznata pjevačica Merima Njegomir (61) udala se prošle nedjelje za Dragoljuba Markovića (54), vlasnika firme "Krmivo produkt", prenose mediji u Srbiji.

Ona je odlučila da se tajno vjenča zbog njegove prve supruge Ljiljane, koja mu je pravila probleme u javnosti. Sklopili su građanski brak u opštini Surčin, gdje Marković inače živi u luksuznom zdanju na velikom imanju sa zatvorenim bazenom i terenima za tenis i mali fudbal, izgrađenim na platformi iznad same obale Dunava. S obzirom na to da oni sve vrijeme svoju ljubav nisu pokazivali u javnosti, Merima i Dragoljub su odlučili da tako radosnu vijest podijele sa porodicom i najbližim prijateljima.

- Samo najuži krug ljudi zna da su Merima i Dragoljub sklopili građanski brak. Oni to kriju zbog Ljiljane, koja mu je već pravila probleme u javnosti i dovodila ga u vezu sa pogrešnim pevačicama. Dragoljubov otac je poštovalac njene muzike i oduševljen je snajkom - tvrdi izvor.

Merima je majka četvoro djece dok Dragoljub ima jednu kćerku. Poznat je i po kumstvu sa pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana