Merilin Monro imala seksualnu aferu sa šesnaestogodišnjakinjom

Agencije
Merilin Monro imala seksualnu aferu sa šesnaestogodišnjakinjom

Toni Džeris u svojoj knjizi "Merilin Monro: Privatno i neobjavljeno" prema priči Džejn Lorens, otkriva kako je holivudska glumica zavela šesnaestogodišnju djevojku, koja je osnovala njen prvi fan klub. U razgovoru sa autorom knjige, Džejn Lorens je ispričala kako je došlo do njihovog prvog poljupca.

- Nagnula se prema meni, i poljubila me je veoma nježno i lagano. Osjećala sam se kao da gubim vazduh - rekla je Džejn.  

Ljubavnica holivudske dive, koju je Merilin zvala svojom malom tajnom, upoznala se sa Džerisom 2001. godine preko zajedničkih prijatelja. U senzacionalnoj knjizi, objavljenoj povodom 50 godina od smrti Merilin Monro, podjelila je sa piscem sve detalje ljubavne veze.

 - Merlin i Džejn su se upoznale kada je Džejn imala dvanaest godina, njen otac počeo je tada da radi u pravnom odjeljenju RKO studija - izjavio je Toni Džeris za "Radar onlajn".

Merilin Monro započela je svoju homoseksualnu vezu kada je imala 29 godina, a trinaest godina razlike između nje i Džejn nije predstavljalo nikakav probem. Glumica i Džejn Lorens postale su veoma bliske, a posebno ih je zbližavalo to što su u razlučitim periodima života bile u istom sirotištu, kao i činjenica da nijedna od njih nije nikada upoznala svog biološkog oca.

Šesnaestogodišnjoj djevojci glumica je bila velika podrška.

- Džejn se borila sa svojom seksualnošću. Razgovarala je sa Merlin mnogo puta o tome, i nailazila na njeno razumjevanje. "Kakva god da je tvoja seksualna orijetacija, nije važno, ljubav je ljubav", govorila joj je Merlin - dodao je Džeris.

 Poljubac koji je pobudio toliko pažnju dogodio se u jednom hotelu u Los Anđelesu 1955. godine. Džejn je otišla kod svoje prijateljice Merlin Monro kako bi joj pomogla oko jedne police u sobi, i te večeri započele su svoju ljubavnu vezu. Prvi poljubac se ubrzo desio, a zatim i prvi seks, koji je Džejn opisla slijedećim rečima:

"Puls mi je skočio kada mi je Merlin poljubila butinu, osjećala sam da ne mogu da dišem kada me je poljubima u usta. Seks sa njom bio je potpuno novo otkriće za mene. Ranije, sa drugim djevojkama, bila sam stidljiva i nesigurna, a između mene i Merilin postojala je velika strast i povjerenje", rekla je Džejn.

Poslije ovog iskustva, Merlin Monro i njena ljubavnica nastavile su svoju vezu. Džejn je imala afere i sa drugim ženama, a sa glumicom je ostala u dobrim odnosima sve do njene smrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana