Meril Strip poriče romansu sa kolegom

Agencije
Meril Strip poriče romansu sa kolegom

Čuvena glumica Meril Strip (67) je već 40 godina u braku sa Donom Gumerom, ali više puta se pričalo da ga je varala sa slavnim glumcem Džekom Nikolsonom.

Mark Eliot, koji je radio na setu filma "Iron weed " 1987. godine, otkrio je šta se dešavalo u kamp prikolici u kojoj je boravio ovaj glumački par. 

- Svi se dobro sjećamo njenih vrućih noći sa Džekom Nikolsonom. Ujutro smo se molili da izađe iz njegove prikolice - kaže Eliot.

Džek (79) danas ima samo riječi hvale za "predivnu i talentovanu" Meril Strip, a ona je mnogo puta do sada rekla kako bi, kada bi morala da spava sa nekim od kolega, to bio baš Nikolson. Upravo je Mark Eliot u biografiji o Nikolsonu detaljno opisao odnos između Meril i Džeka. Prije ovoga poznati glumci snimili su film "Heartburn" gdje je, navodno, cijela afera i započeta. Meril je tada već uveliko bila u braku, a Nikolson je bio u toplo-hladnoj vezi sa glumicom Anđelikom Hjuston. Par je sve vrijeme negirao da je postao jako blizak, a vijest o aferi odjeknula je cijelim svijetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana