Menadžer Bore Čorbe otkrio u kakvom je stanju legendarni roker

GS
Foto: Agencije

Bora Čorba se od prije nekoliko dana nalazi u bolnici, a stanje mu se pogoršalo, te je kako se navodi, prikačen na kiseonik. Kontaktirali smo Borinog menadžera, Baneta Obradovića, u želji da saznamo da li je došlo do nekog poboljšanja, kao i kakva je trenutno situacija.

"Pogoršava se hronična opstruktivna bolest kod Bore Đorđevića. Pluća su mu izuzetno loša, prima visok kiseonik. Ne može nijedna operacija", rekao je za Mondo Bane Obradović, menadžer Bore Đorđevića.

Podsjetimo, frontmen "Riblje čorbe" prije tri dana je zadržan u bolnici u Ljubljani, zbog problema sa plućima.

Frontmen grupe "Riblja Čorba" Bora Đorđević (71), koji je zbog bolesti otkazao nastupe za Novu godinu, u emisiji na RTS kod Mire Adanji Polak govorio je o supruzi Dubravki koja je 28 godina mlađa od njega, ali i o zdravstvenom stanju.

"Uvijek mi ono što je nekad bilo izgleda ljepše. Znate ono: 'E, kad sam ja bio mlad...', to je to valjda. Valjda je svakome svoja mladost lijepa. Ja, međutim, imam i lijepu starost. Uživam ovdje. Da čujete moju novu pjesmu: 'Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim, i patim od raznih boleština... Ovdje se osjećam ko i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem'".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana