Melina Džinović je rođena u Bihaću ali više ne posjećuje taj grad

Avaz
Melina Džinović je rođena u Bihaću ali više ne posjećuje taj grad

Modna kreatorka Melina Džinović rođena je u Bihaću, ali pomenuti grad više ne posjećuje. U nedavnom intervjuu otkrila je detalje iz svog djetinjstva.

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge Meline iznenadila je javnost.

Jedan od najpoznatijih estradnih parova riješio je da stavi tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a Melina se nakon svega preselila da živi na Azurnoj obali.

Naime, Melina Džinović je nedavno pred kamerama otkrila šta je to vraća u dane odrastanja, a bila je itekako sjetna dok je pričala o ovome.

– Šta mene vraća u mladost… To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja… Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gdje sam rođena. U Zagreb odem jako rijetko. Moje dvije prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvijek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dijete, postala porodična žena - istakla je Melina za „Blic“.

Inače, ljubavna priča Harisa i poznate modne dizajnerice započela je 2002. godine, kada je dizajnerica bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana