Melani i Antonio zaljubljeni kao prvog dana

Glas Srpske
Melani i Antonio zaljubljeni kao prvog dana

Antonio Banderas i Melani Grifit, koji su se pojavili na 24. dodjeli nagrade "Genesis Awards" u subotu uveče, izgledali su srećnije nego ikad. Banderas, koji je pustio dugu bradu i Melani, koja je napokon odlučila da dostojanstveno stari, cijelo veče razmjenjivali su nježnosti i nisu skidali osmijeh sa lica.

Lijepom paru društvo je veći dio večeri pravila 80-godišnja Tipi Hedren, glumica poznata po glavnoj ulozi u filmu "Ptice".
Glumački par u braku je od 1996. godine, a upoznali su se godinu prije na snimanju filma "Two Much ". Iz dugogodišnjeg braka imaju kćer Stelu, koja je, baš poput svojih slavnih roditelja, zaplivala u glumačkim vodama. Za razliku od većine holivudskih parova, Banderas i Melani oduvijek se dobro slažu i velika su podrška jedno drugome.
Koliko mu je stalo do supruge markantni glumac dokazao je mnogo puta, između ostalog i onda kada je Melani treći put završila u klinici za odvikavanje.

Melani Grifit je 2000. godine priznala da je zavisna od lijekova protiv bolova, ali i od plastične hirurgije u tolikoj mjeri da su joj ljekari dali prognozu da će, ukoliko nastavi sa čestim estetskim korekcijama, doživjeti sudbinu sličnu pokojnom Majklu Džeksonu. A njihovu odluku podržao je i Banderas, koji je u jednom intervjuu priznao da je "supruzi najoštrije zabranio dalji odlazak pod nož".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana