Mel Bi sreću našla u porodici i selu

Agencije
Mel Bi sreću našla u porodici i selu

Sa okruženjem u vidu polja sa stadom ovaca, grupom kokošaka i četiri košnice Melani Braun sjedi na vratima seoske kuće noseći velike roze “ug” čizme.

Ova obuća baš i nije prikladna za šumoviti kraj Jorkšira, ali ni Melani Braun, poznata kao Mel Bi, nije osoba koju srećete u predjelima ispunjenim močvarama i poljima sa divljom kamilicom. To je svijet potpuno drugačiji od histerične turneje “Spajs grlsa”, praćene skupom odjećom i Svarovski kristalima koja je donijela zaradu veću od 65 miliona evra. Njena farma je udaljena hiljadama kilometara od Los Anđelesa, koji joj je bio dom u posljednjih 15 godina.

- Ljudi su iznenađeni što živim ovdje jer u stvari ne znaju ko sam ili šta me interesuje. Iskreno govoreći, dugo vremena i ja nisam znala ko sam u stvari. Uvijek sam bila poznata kao glasna, divlja i govorljiva Opasna Spajsi i to je dio mene, ali ne i u potpunosti ja. Ono što znam jeste da se nikada nisam osjećala više opušteno, srećnija nego ikada i bliža sebi. Osjećam se potpuno komforno u sopstvenoj koži - kaže poznata britanska pjevačica koja je odrasla u obližnjem Lidsu.

Dodaje da je provela deset godina života izbjegavajući dom, ne pričajući sa porodicom, ne družeći se sa prijateljima i sada se vratila na samo nekoliko kilometara od mjesta gdje je odrasla.

- Uvijek sam osjećala da se moram odvojiti i dokazati se pred čitavim svijetom, ali shvatam da je najvažnija stvar sada za mene da se vratim kući, popravim porušene mostove, budem majka, kćerka, ujna i sestra. Da budem sa svojom porodicom - kazala je ona.

Njen put od Lidsa do svjetske dominacije, Holivuda i nazad kući počeo je kao moderna bajka, da bi se na kraju pretvorio u pravi košmar. Kao dijete iz miješanog braka koje je odraslo sedamdesetih u Jorkširu, postala je poznata kao tinejdžerka i uspjela je da sa grupom “Spajs grls” obiđe planetu i družila se sa mnogim poznatim ličnostima, počev od princa Čarlsa pa do Nelsona Mandele i Madone. Ona je već uspjela da se uda­, razvede i rodi dijete prije nego što se grupa raspala 2000. godine. Nakon toga seli se u Ameriku, gdje se udala za Edija Marfija, koji je do danas ostao ljubav njenog života. Međutim, njihov brak se dramatično raspao, a nakon toga je napravila veliku grešku udavši se za filmskog producenta Stivena Belafontea.

- Tokom ovog braka izgubila sam porodicu, prijatelje, samopoštovanje i gotovo sam izgubila život. Toliko dugo sam se osjećala osramoćeno. Mislila sam da sam glupa i da je sve što se događalo bilo moja greška. Nikada ranije nisam čula o prisilnoj vezi. Tek nakon objavljivanja svoje knjige shvatila sam da je emocionalna zloupotreba epidemija koja pogađa milione ljudi. To je stid koji vas tjera da patite u tišini. Ali ja više nemam taj stid - kazala je ona.

 Mel Bi je danas žena koja živi smireno na farmi.

- Sviđa mi se mir, volim životinje. Satima posmatram pčele kako ulaze i izlaze iz košnice - rekla je “spajsica” koja se nada da će nastaviti da pravi turneje sa svojom pop grupom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana