Mekoli Kalkin - od dječje glumačke zvijezde, preko zavisnika, do Guči modela

GS
Foto: Ilustracija

Mekoli Kalkin, najpoznatiji po ulozi Kevina Mekalistera iz božićnih filmova "Sam u kući", proglašen je najuspješnijim dječjim glumcem, a tokom svog vrhunca ranih 1990-ih, spadao je i u red najplaćenijih zvijezda na svijetu.

Počeo je da glumi sa samo četiri godine, a bio je toliko tražen da kada su on i njegov otac odložili produkciju filma "Dobri sin" za devet meseci, studio nije ni trepnuo.

Kalkin je glumio i u filmovima "Moja devojka" (1991), "Orašar" (1993) i "Riči Rič" (1994), nakon čega se dobrovoljno povukao iz Holivuda sa 14 godina kako bi pohađao srednju školu.
Međutim, uhapšen je 2004. godine zbog posedovanja marihuane i dve kontrolisane supstance bez recepta. Optužen je za ilegalno posedovanje supstanci i na sudu je priznao krivicu. Pušten je uz kauciju od 4.000 dolara.

Kalkinovi prijatelji i fanovi dugo su se plašili za njegov život zbog problema sa zavisnošću, ali pre nekoliko godina rekao je kako je već dugo čist i želi da promeni život.Glumac je od 2017. godine u vezi sa Brendom Song, a par je u aprilu ove godine dobio sina Dakotu, koji je nazvan po Kalkinovoj pokojnoj sestri.

Inače, sa samo 18 godina Kalkin se oženio sa glumicom Rakel Majner, ali su se razveli nakon četiri godine braka. Zatim je osam godina bio u vezi s glumicom Milom Kunis, sadašnjom suprugom Eštona Kučera.Poslednjih godina, Kalkin je istraživao različite poslovne poduhvate - i čak se ponovo okušao u glumi. Osim toga, bavi se muzikom, a vodi i uspešan podkast.

Nedavno se pojavio na Gučijevoj modnoj reviji u Los Anđelesu, a zanimljiva ležerna odevna kombinacija koju je upotpunio stilizovanim naočarima, pokazala je sveži izgled 41-godišnjeg glumca, prenosi b92.

Fanovima je drago toga što se Mekoli Kalkin vratio na pravi put, a mnogi se pitaju i da li su za njegov izled zaslužni geni ili dobri estetski doktori?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana