Megan Foks zablistala u reklami za Armani

Glas Srpske
Megan Foks zablistala u reklami za Armani

Ništa ne može ukrotiti divlji seksepil Megan Foks, koji je ponovo otkrila u novoj Armanijevoj reklami za donji veš.

Đorđo Armani angažovao je Megan u najnovijoj reklami za svoje krojačke kreacije, u kojoj dominira proziran donji veš.

Megan u reklami ne radi bog zna šta. Šetka se u pomenutom vešu i pokazuje svoje tetovaže, ali istovremeno izgleda neodoljivo.

Modna kuća "Armani" svake godine skine nekoliko "selebritija". Prošlog puta su to bili Kristijano Ronaldo i Megan Foks, a ovog Rafael Nadal i opet Megan Foks, a evo i zašto. Poslije objavljenih promotivnih fotografija novih lica, odnosno kolekcija donjeg veša i džinsa, objavljen je i "tizer" reklame koja će se uskoro zavrtjeti, a u kojoj nekadašnja zvijezda "Transformersa" nosi crni čipkani donji veš, odnosno farmerice i... tetovaže.

Megan koja je izbačena iz novih "Transformersa", kako pišu strani mediji, navodno je ponovo u vezi sa Brajanom Ostin Grinom.

Svojevremeno su američki veb portali pozivali na bojkot vijesti o njoj jer je, navodno, prezasitila medije. Glumila je u filmskoj franšizi čiji je cilj bio zaraditi valjda milijardu dolara po filmu, a njena filmska ekipa na setu "Transformersa" poslala je zajedničko pismo medijima u kojima upoređuje Megan sa Adolfom Hitlerom.

S druge strane, dvadesetčetvorogodišnja glumica ne može otići do sandučića po poštu, a da iz sandučića ne iskoči horda paparaca jer isti ti mediji koji bojkotuju vijesti o njoj vape za njenim fotografijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana