Megan Foks ljuta na Anđelinu Džoli

Glas Srpske
Megan Foks ljuta na Anđelinu Džoli

Seksepilna glumica Megan Foks naljutila se jer je stalno upoređuju sa starijom koleginicom Anđelinom Džoli. Mladoj glumici je to dosadilo, a pogotovo jer je Anđelina komentarisala da je njeno ponašanje budalasto.

- Anđelina se ponaša kao da je boginja. Ljudi me stalno upoređuju sa njom, ali ja ne želim da budem kao ona. Naprotiv, dajem sarkastične izjave i ne želim da eksponiram pravu sebe medijima. Tako mi niko ne može prići. I kada su svi, uključujući moju majku, mislili da ne mogu da uspijem, ja nisam odustala - rekla je Megan.

Džolijeva je naljutila mladu ljepoticu jer je rekla da Megan izjavljuje šokantne stvari u medijima kako bi privukla pažnju, a nije svjesna da će je te izjave pratiti uvijek. Dodala je da bi voljela da je nju neko na početku karijere upozorio da pazi šta priča. Ovako će, kaže, zauvijek ostati poznata kao lezbijka.

Mlada 23-godišnja Megan poznata je po ulozi u "Transformersima", a ekipa tog filma nedavno ju je prozvala govoreći da je "hladna kuja". Megan je bila u vezi sa Brajanom Ostinom Grinom sa kojim je stalno prekidala i mirila se. Osim njega, nedavno su se mediji raspisali o njenoj vezi sa glumcem Robertom Patinsonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana